Tancament de l'activitat d'Esquí Nàutic al Canal Olímpic

Correu electrònic Imprimeix PDF

Comunicat per als usuaris de l’activitat d’esquí nàutic a les instal·lacions del Canal Olímpic de Catalunya

Castelldefels, 13 de març de 2020
En el context de la decisió d'elevar a fase d'alerta del pla d'emergències PROCICAT, per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2, i en atenció a les mesures que estan adoptant les autoritats sanitàries i seguint instruccions de la Secretaria General de l'Esport, us informem que el Canal Olímpic de Catalunya romandrà tancat al públic des del dissabte 14 al diumenge 29 de març ambdós inclosos, i per tant l’activitat d’esquí nàutic que es gestiona des de la federació en aquesta instal·lació també queda suspesa.
En funció de l'evolució dels esdeveniments es prendran noves mesures.

Us comuniquem també el tancament de les oficines de la FCENW a l’Av. Canal Olímpic, 2 de Castelldefels (dins de la instal·lació del Cana Olímpic de Catalunya). El personal administratiu continuarà les seves tasques des del seu domicili, amb els mitjans electrònics disponibles i dins les seves possibilitats. 
Podeu contactar amb la federació a través del correu electrònic o per telèfon.


 

LLibre Iniciació

LLibre

Musclo Zebrat

Mesures de prevenció de la invasió del musclo zebrat per a la pràctica de l'esquí nàutic
Musclo Zebrat
Fullet informatiu amb recomanacions de neteja i desinfecció d'embarcacions i equipaments per a la pràctica de l'esquí nàutic, dissenyat per l’Agencia Catalana de l’Aigua en col·laboració amb la Federació Catalana d'Esquí Nàutic


Segueix-nos al...

Facebook

Cercador

Patrocinadors

Patrocinadors

Clubs i escoles