Telma Cester, medalla de Plata al Campionat Europa & Àfrica Open de Cable Wakeboard i Wakeskate

Correu electrònic Imprimeix PDF

Novena medalla internacional de la Telma Cester amb 14 anys

La setmana passada es va celebrar el Campionat d’Europa & Àfrica Absolut de Cable Wakeboard i Wakeskate. El riders catalans Telma Cester i  l’Enrique Cornejo, juntament amb la canària la Júlia Castro representaven l’equip nacional a Polònia (Katowice).
En la modalitat de Wakeboard en Quique i la Júlia van estar a un pas de classificar-se per a les finals. En la disciplina de Wakeskate la Telma es va classificar primera del seu grup i això li va obrir les portes directes per a la final del dissabte.
A la final, per haver aconseguit el millor resultat a les semis, la Telma sortia última. A la primera ronda la Telma es va col·locar en primera posició davant l’eslovaca de 28 anys. Val la pena recordar que Telma  acabar de complir fa uns dies 14 anys. A la segona ronda la Zuzana Vroblova va aconseguir avançar a la Telma. El passat mes es va celebrar a Eslovàquia una altra competició internacional i allà la Telma va poder classificar-se en primer joc.
En aquesta ocasió, a l’Europeu la eslovaca va fer una memorable ronda, llavors la Telma sortia a l’aigua saben que no podia fer cap error. Aquest cop la moneda es va decantar per la Zuzana V. que va aconseguir l’or del campionat d’Europa absolut.
Es la quarta medalla de plata en una competició internacional. Al febrer la Telma va aconseguir l’or en el mundial Sub19  celebrat a l’Argentina després recuperar-se d’una greu lesió de trencament de tíbia i peroné. Ara la següent competició serà al setembre a Alemanya on se celebra el Campionat d’Europa per categories on també anirà acompanyada d’altres seleccionats catalans.

RESULTATS 

Darrera actualització ( dimecres, 31 de juliol de 2019 10:30 )  

LLibre Iniciació

LLibre

Musclo Zebrat

Mesures de prevenció de la invasió del musclo zebrat per a la pràctica de l'esquí nàutic
Musclo Zebrat
Fullet informatiu amb recomanacions de neteja i desinfecció d'embarcacions i equipaments per a la pràctica de l'esquí nàutic, dissenyat per l’Agencia Catalana de l’Aigua en col·laboració amb la Federació Catalana d'Esquí Nàutic


Segueix-nos al...

Facebook

Cercador

Patrocinadors

Patrocinadors

Clubs i escoles